maanantai 22. joulukuuta 2014

Taatelisuklaakakku















250 g taateleita
3 dl vettä
1 dl kylmäpuristettua kookosöljyä (tai voita)
50 g tummaa suklaata (tai kaakaomassaa)
0,5 dl xylitolia tai kookossokeria
1 dl kookoskermaa
3 munaa
1 tl vaniljajauhetta
2 tl leivinjauhetta
3-4 dl jauhoja (manteli-, kookos-, riisijauhoseos)
0,5 dl kaakaojauhetta
ripaus ruususuolaa

Pilko taatelit ja keitä ne vedessä pehmeiksi. Sulata seokseen rasva, suklaa ja kerma. Lisää munat hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja mausteet. Paista 175 - 200 asteessa sopivan kokoisessa tai useammassa vuoassa. Massa on aika raskasta, joten ei kovin korkeaa kakkua kannata yrittää tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti