keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kanavihanneskastike
















Yksi arkiruokasuosikkimme. Nopea ja helppo tehdä erilaisista aineksista ja ainesmääristä oman maun, sesongin ja kaupan tarjousten mukaan.

400 g broilerisuikaleita
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
1 paprika
lisäksi muita vihanneksia ja/ tai juureksia oman maun mukaan (lehtikaali, parsakaali, porkkana...)
2 tetraa tomaattimurskaa ja/ tai paseerattua tomaattia (voi olla yrttimaustettua)
ruususuolaa
yrttimausteita (oregano, basilika, paprika)
mustapippuria
2 kynttä valkosipulia
1 prk ananaspaloja tai tuoretta ananasta paloiteltuna
oliiviöljyä tai kylmäpuristettua kookosöljyä paistamiseen

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä. Lisää paloitellut vihannekset ja mausteet. Kuullota vihanneksia hetken aikaa ja lisää tomaattimurska. Anna hautua n. 20 min. ja lisää lopuksi ananaspalat.

Keitä lisäkkeeksi täysjyväriisiä tai gluteenitonta pastaa.

Salaatissa meillä oli vihreää salaattia, kesäkurpitsaa, kukkakaalia, cantaloupe-melonia ja kirsikkatomaatteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti