tiistai 11. kesäkuuta 2013

Punajuuriletut




















Viikottaisessa luomutoimituksessa oli hyvännäköisiä punajuuria ja pyöräytin niistä meille lettuja lounaaksi. Todella hyviä! Taikina on mahtavan väristä.


3 raakaa punajuurta
vettä
4 munaa
2 dl tattarihiutaleita
1 dl tummia riisijauhoja
ruususuolaa
sulatettua voita tai öljyä
maitoa, kauramaitoa tms.


Kuori ja pilko punajuuret. Soseuta ne tehosekoittimessa tms. veden kanssa tasaiseksi soseeksi. Lisää munat ja blendaa. Lisää loput ainekset yksi aines kerrallaan ja sekoita aina välissä tasaiseksi. Lopuksi lisää nestettä vielä sen verran, että taikinan koostumus on sopivan juokseva. Paistoin letut pienellä valurautapannulla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti