tiistai 27. toukokuuta 2014

Munakoiso"bruschettat"




















Uskomattoman hyvää, nämä tuli popsittua parempiin suihin kilpaa miehen kanssa. Alkuperäinen ja vielä tätäkin yksinkertaisempi ohje löytyy täältä. Omat bruschettani saivat päällisen seuraavanlaisista aineksista:


avokadoa
tomaattia
kurkkua
valkosipulia
ituja
basilikaa
mustapippuria myllystä
ruususuolaa
sitruunamehua

Lisäksi tarvitset munakoisoa (ja öljyä).


Leikkaa munakoisosta noin 1 cm paksuisia siivuja. Asettele pellille leivinpaperille ja ripottele päälle suolaa. Anna "itkettyä" puolisen tuntia ja pyyhi päälle kertyneet nesteet paperilla. Voitele ohuesti esim. oliiviöljyllä. Grillasin omat munakoisoviipaleeni sähköuunissa grillivastuksen alla, mutta voit tietenkin grillata ne myös ulkogrillissä.

Muussaa avokado tasaiseksi tahnaksi, lisää sekaan pieniksi kuutioiksi paloitellut tomaatti, kurkku ja valkosipuli. Sekoita joukkoon idut ja mausteet. Tarkista maku.

Lusikoi täytteet grillattujen munakoisojen päälle ja koristele yrteillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti