tiistai 17. syyskuuta 2013

Kurpitsa-omenapiirakka


2,5 dl omenaa raastettuna tai viipaleina

2,5 dl kurpitsaa
4 munaa
0,5 tl vaniljaa
0,8 dl hunajaa
2 rkl kookosöljyä

1-2 tl kanelia
1/4 tl inkivääriä
0,5 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1,2 dl kookosjauhoa

öljyä vuoan voiteluun
(pähkinärouhetta päälle)

Yhdistä kuivat aineet. Soseuta blenderissä kurpitsapalat (minulla oli myskikurpitsaa) munien kanssa. Lisää loput aineet ja blendaa, lisää kuivat aineet. Lisää lopuksi omenaraaste ja sekoita tasaiseksi. Vaihtoehtoisesti voit leikata omenat siivuiksi ja asetella taikinan päälle perinteisen omenapiirakan tapaan.

Voitele kakkuvuoka, piirakkavuoka, irtopohjavuoka tms. ja paista 175 asteessa n. 35 min, tarkkaile kypsymistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti