Tässä vaiheessa vuotta mustikat alkavat olla ainakin meidän pakastimessa jo vähissä, mutta puolukoita vielä riittää. Olen niitä käyttänyt jo useamman kerran pirtelöissä milloin minkäkin kanssa. Nyt sattui tulemaan hyvä makuyhdistelmä, joten päätin kirjoittaa sen muistiin. Annoksesta tulee veden määrästä riippuen n. 1 l valmista pirtelöä. Teen usein isoja annoksia, joista riittää parille aterialle tai töihin mukaan otettavaksi evääksi.
- kourallinen salaatinlehtiä (käytin punaista salanovaa)
- luomubanaani
- puolikas avocado
- luomukiivihedelmä
- pieni pala (1 dl) luomuparsakaalia
- muutama luomumansikka
- n. 1/2 dl vadelmia
- n. 1 1/2 dl puolukoita
- 1 rkl hamppuproteiinijauhetta
- 1 rkl macaa
- vettä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti