Nämä letut sopivat hyvin myös tortilloihin, mutta maistuvat sellaisenaankin.
2 dl kauramaitoa
2 munaa
n. 1 dl täysjyväriisijauhoja
psylliumia
suolaa
Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja lettuja voi-kookosöljyseoksessa tai pelkällä kylmäpuristetulla kookosöljyllä jos haluat lettujen olevan täysin maidottomia.
Oletko kokeillut lettujen pakastamista? Olisi ihana saada joku lettu/lätty/plätty ohje, joilla lapset voisivat kuljettaa kasviksia suuhun:) Ja jonka voisi pakastaa ja ottaa tarpeen mukaan sulamaan.
VastaaPoistaLettuja voi hyvin pakastaa. Leikkaa niiden väliin leivinpaperia, niin eivät jäädy kiinni toisiinsa ja saat otettua sulamaan haluamasi määrän.
VastaaPoista