lauantai 15. joulukuuta 2012

Letut

Nämä letut sopivat hyvin myös tortilloihin, mutta maistuvat sellaisenaankin.

2 dl kauramaitoa
2 munaa
n. 1 dl täysjyväriisijauhoja
psylliumia
suolaa

Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista isoja lettuja voi-kookosöljyseoksessa tai pelkällä kylmäpuristetulla kookosöljyllä jos haluat lettujen olevan täysin maidottomia.

2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut lettujen pakastamista? Olisi ihana saada joku lettu/lätty/plätty ohje, joilla lapset voisivat kuljettaa kasviksia suuhun:) Ja jonka voisi pakastaa ja ottaa tarpeen mukaan sulamaan.

    VastaaPoista
  2. Lettuja voi hyvin pakastaa. Leikkaa niiden väliin leivinpaperia, niin eivät jäädy kiinni toisiinsa ja saat otettua sulamaan haluamasi määrän.

    VastaaPoista